• 013 505 2010

Bouw uw fiets om naar een elektrische fiets

Bouw uw fiets om

bionx folder2

Wanneer u in het bezit bent van de perfecte fiets voor u maar toch twijfelt over een elektische fiets, zou ombouwen voor u de oplossing kunnen zijn.

Zo blijft u uw eigen fiets behouden en hoeft u dus niet bang te zijn dat u een aanschaf doet die bijvoorbeeld niet lekker zit.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u gewoon wensen heeft die nergens te koop zijn. Fietsfabrikanten proberen met hun modellen zo goed mogelijk modellen te produceren die aansluiten bij ‘de meeste mensen’. U hoort misschien niet bij ‘de meeste mensen’ maar u heeft juist een uitgesproken mening over uw perfecte ondersteunende tweewieler. Wij helpen u graag deze voor u te bouwen!!!

Na lang zoeken hebben we nu met trots twee merken in huis gehaald! Het Canadese merk BIONX en RAT-Holland, beide merken hebben zo hun voordelen. BIONX is een merk dat zich richt op het top segment. Perfecte afwerking en superieure techniek. RAT-Holland is daarentegen een merk dat prijstechnisch erg concurrerend is met een instapmodel vanaf € 275,-.

Bel gerust of mail voor meer informatie.

RATbionx