• 013 505 2010

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen bij E-bike van der Kaa

Een fenomeen van de laatste jaren, is de elektrische fiets. De elektrische fiets zien we steeds meer terug in het dagelijkse straatbeeld. Je dus denken dat menig fietsenwinkel zich pas de laatste jaren flink op deze markt richt. Bij e-bike specialist van der Kaa in Hilvarenbeek is niets minder waar. Al sinds 1998 staan wij u bij in de advisering van elektrische fietsen! Niet alleen verkoop van elektrische fietsen zit in ons automatisme, ook het onderhoud van deze fietsen heeft onze vaardigheid. Waar bij begonnen zijn met het verkopen en onderhouden van de Sparta fiets met Yamaha motor, zijn wij later overgegaan op de elektrische fiets van Sparta met ION, welke in 2003 werd geïntroduceerd bij alle fietsliefhebbers. Doordat wij veelvuldig hebben samengewerkt met de fietsen van Sparta is onze kennis en kundigheid sterk ontwikkeld en sterk gebleven. Na Sparta volgden al gauw meerdere merken, waardoor een mooie uitgebreide collectie van elektrische fietsen is ontstaan.

Elektrische fietsen, wat moet je ermee?

Elektrisch fietsen is een begrip wat qua imago nog al wat onduidelijkheid veroorzaakt. Bij Van der Kaa in Hilvarenbeek nemen wij deze twijfelachtige reputatie graag weg door u zo goed en duidelijk mogelijk te informeren over deze aparte manier van fietsen. Elektrische fietsen hebben hun oorspronkelijke populairiteit vooral te danken aan de senioren die graag een stukje mogen fietsen. Want zo wordt fietsen immers geen opgave, maar een comfortabel plezier. En dat moet fietsen ook zijn. Elektrische fietsen hebben hun stoffige imago echter van zich afgeschud. Inmiddels is bij alle leeftijdsgroepen de elektrische fiets niet meer weg te denken. InHilvarenbeek past de elektrische fiets meer dan prima in het straatbeeld. Dat is een stelling die ze in omliggende dorpen als Diessenen Esbeek graag zullen beamen. Sinds de komst van de elektrische fietsen is menig fietser geholpen! Waar eerder de fiets nogal eens werd vergeten in het hoekje van de garage of schuur, brengt de elektrische fiets dermate veel comfort met zich mee dat er jong en oud op te vinden is.

Welke elektrische fietsen zijn er en wat zijn de mogelijkheden in Hilvarenbeek?

Er is, zoals gezegd, na Sparta een run op de markt gekomen. Hierdoor kan het soms bemoeilijkt worden de gewenste elektrische fiets te kiezen. In Hilvarenbeek maken wij het u een stukje makkelijker. Wij hebben elektrische fietsen geselecteerd van de beste aanbieders in zowel prijs als kwaliteit. Op die manier kunt u zelf beoordelen welke prioriteit u aan uw elektrische fiets stelt. Of misschien wilt u zeker de voordelen van een elektrische fiets, maar kunt u nog geen afstand doen van uw eigen fiets? Dan maken wij het u nog makkelijker! Tegenwoordig kunnen wij bestaande fietsen ombouwen naar elektrische fietsen. Op die manier blijft u uw eigen zadel trouw, maar kunt u toch een graantje meepikken van de vele voordelen die een elektrische fiets menig fietser biedt. Wij adviseren u in Hilvarenbeek erg graag over de mogelijkheden omtrent het ombouwen van fietsen.

Komt u gerust langs om onder het genot van een kopje koffie te informeren naar de vele mogelijkheden. Fietsen is een breed begrip met nog bredere mogelijkheden, waar elektrische fietsen er 1 van zijn! Dus woont/werkt u nu in Hilvarenbeek, Tilburg, Goirle,Diessen of een van die andere mooie dorpen, verras ons met uw bezoek! Dan verrassen u wij met de onontdekte mogelijkheden fietsen en elektrisch fietsen u bieden.

Gerard van der Kaa.