• 013 505 2010

E-bike van der Kaa in Hilvarenbeek

Fietsen

Bij e-bike Van der Kaa in Hilvarenbeek doen wij al het mogelijke om u optimaal van uw fiets en fietsplezier te laten genieten. Onze winkel in Hilvarenbeek herbergt een mooie showroom met voor ieder wat wils, evenals onze werkplaats. Hier onderhouden wij nauwkeurig en snel iedere fiets uit Hilvarenbeek en omstreken. In onze winkel in Hilvarenbeek staat ons kundige team klaar om u en alle fietsen ten allen tijde weer op weg te helpen. Of het nu een complete onderhoudsbeurt is of gewoon een kleine vraag, inHilvarenbeek staat de deur voor u en uw fietsen wagenwijd open!

Aanbod in fietsen bij Van de Kaa Hilvarenbeek

Fietsen wordt door iedereen anders gedefinieerd. Zo is er de oude gammele fiets, die met pijn en moeite de rit naar het werk iedere dag weer haalt. Of de racefiets, die het liefst iedere vrije dag mee door de natuur wordt genomen. Dan zijn er natuurlijk ook nog kinderfietsen, elektrische fietsen, nieuwe fietsen, tweedehands fietsen en ga zo maar door. Feit blijft dat wij met iedere fiets en bijbehorende fietser graag samenwerken. Dit geldt niet alleen in Hilvarenbeek, maar ook fietsers uit Tilburg, Goirle, Diessen,Esbeek etc. ontvangen wij met plezier en regelmaat. Een brede klantenkring vraagt om een breed assortiment. En laat dat nou net een van onze sterke punten zijn. Een greep uit ons aanbod van merkfietsen:

  • Koga
  • Flyer
  • Batavus
  • Avancer
  • Kona
  • Altra
  • Sparta
  • Gazelle

Zoals u ziet, meer dan genoeg fietsen voor meer dan genoeg mensen. Men denkt vaak gemakkelijk te kunnen kiezen uit diverse fietsen, maar de realiteit en ervaring leert ons anders. Er is een immens aanbod van talloze fietsen, niet alleen in Hilvarenbeek,Diessen, Esbeek, Goirle of Tilburg, maar ook daarbuiten! Hoe weet u dan welke van al die fietsen u moet kiezen? Ook hierin staan wij u graag bij, zonder u enkel en alleen bezig te houden met de (interessante) technische aspecten van al die fietsen. Fietsen is in de eerste plaats om u een plezier te bezorgen, daarnaast is de fiets uw vervoermiddel. Wellicht werkt u in de buurt van Hilvarenbeek ofTilburg, dus een goed werkende fiets is van groot belang. Veel fietsen worden vaak geconfronteerd met achterstallig onderhoud. Door onze scherpe prijzen en even scherpe service, maken wij het u en alle fietsen makkelijker om gewoon langs te komen.

Kom fietsen in (naar) Hilvarenbeek!

Wij hopen u te hebben geprikkeld om eens een kijkje te komen nemen in Hilvarenbeek. Ook als u in Tilburg of omgeving woont! Bij Profile van der Kaa zijn wij u meer dan graag van dienst om  u en uw fietsen op gang te helpen. Men wordt immers toch blijer van een goed werkende en comfortabele fiets, in plaats van hoofdprijzen aan de pomp. Pak lekker uw fiets, of het nu een groot of klein model is, een oud beestje of een nieuwe fiets, een racefiets of een elektrische fiets en fiets lekker langs in Hilvarenbeek om de fietsen collectie en bijbehorende service van Profile van der Kaa te ondervinden! En bent u nu een beetje uitgekeken op uw huidige fiets, of is fietsen geen plezier meer? Verras ons met uw bezoek, zodat wij samen met u langs onze collectie fietsen kunnen lopen! Daarnaast nemen wij een breed aantal soorten fietsen in voor inruil en tweedehands verkoop van fietsen!

Graag tot ziens in Hilvarenbeek, bij e-bike van der Kaa!