• 013 505 2010

Service

Service

Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij e-bike specialist van der Kaa op het juiste adres. Gerard van der Kaa, is niet voor niets in 2003 uitgeroepen voor tweewielertechnicus van het jaar. Hierdoor weet hij precies wat waarom het zo belangrijk is uw tweewieler 100% te onderhouden en ervoor te zorgen dat u er probleemloos op kunt vertrouwen.

1. Bij reparatie een gratis leenfiets.

Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets ter beschikking. (U betaalt uitsluitend de schade die ontstaan is)

2. Zadel omruilgarantie.

Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Bij van uw e-bike specialist kunt u altijd eerst een zadel uitproberen. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste zit. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen.

3. Voor aankoop een gratis proefrit.

Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

4. Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets. 

Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-4 maanden) geheel gratis aanbieden.  En een tweede servicebeurt voor een sterk gereduceerde prijs bij een halfjaar en de derde beurt bij een jaar.

5. Quick service voor kleine reparaties

Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale `quick service` waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

6. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties

Bij e-bike specialist van der Kaa staat vakmanschap voorop en ons team is opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Iedere monteur is verantwoordelijk voor de reparaties die door hem verricht worden, de fiets moet bij ons 100% zijn voordat deze de werkplaats verlaat. Mocht dit onverhoopt eens niet het geval zijn, laat het ons dan snel weten.

Wij willen natuurlijk alleen maar tevreden klanten hebben en houden !