• 013 505 2010

Werkplaats

Werkplaats

Van Der Kaa - websitewerk

Werkplaats

In onze gespecialiseerde werkplaats zijn wij in staat bijna alle merken en soorten fietsen te repareren en te onderhouden.

Onze monteurs,  Sjoerd, Stijn en Stan staan dagelijks voor u klaar. Indien u een afspraak met ze maakt zorgen zij dat uw fiets binnen een dag klaar staat!

Bij ebike van der Kaa staat vakmanschap voorop en ons team is opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Iedere monteur is verantwoordelijk voor de reparaties die door hem verricht worden, de fiets moet bij ons 100% zijn voordat deze de werkplaats verlaat. Mocht dit onverhoopt eens niet het geval zijn, laat het ons dan snel weten.
Wij willen natuurlijk alleen maar tevreden klanten hebben en houden!

Onze specialiteit is de elektrische fiets, dankzij de kennis en de middelen die wij voorhanden hebben kunnen we snel en nauwkeurig uw fiets doormeten en repareren. Het is zelfs mogelijk uw motor te laten reviseren, zo zal uw fiets weer lopen als nieuw en de actieradius toenemen.

Ons diagnose station is voorzien van de nieuwste software en meetapparatuur zodat we uw fiets optimaal kunnen onderhouden. Ook is het mogelijk de accu op capaciteit te testen, dit is nog uniek binnen onze branche! Voorheen was dit alleen nog maar mogelijk bij de service diensten van de fabrikanten.

Onze monteurs worden volop geschoold zodat onze kennis over de nieuwste technieken nooit achter loopt. Afgelopen winter zijn we allemaal weer behoorlijk aan de tand gevoeld om onze kennis te meten. Gelukkig kunnen we trots zijn, want alle examens hebben we met succes af kunnen ronden!

Team e-bike van der Kaa.